Seara când fotbalul a fost nedrept. România U21 a pierdut semifinala cu Germania U21 (4-2), dar rămânem cu speranța că fotbalul românesc a renăscut în Italia

Seara când fotbalul a fost nedrept. România U21 a pierdut semifinala cu Germania U21 (4-2), dar rămânem cu speranța că fotbalul românesc a renăscut în Italia
foto: Hepta.ro / Mediafax Foto / Lucian Danciu

Naționala de tineret a României a pierdut semifinalacu selecționata similară a Germaniei, scor 4-2, la capătul unei partide în care „tricolorii mici” au arătat aproape perfect, iar diferența a fost făcută de micile detalii.

PANICĂ LA PRO TV! EMOȚII PENTRU CELEBRUL CABRAL! S-A ÎNTÂMPLAT LA MARE! SALVATORII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ

Românii au început bine partida și au atacat încă din primele minute. Chiar și așa, fotbalul ne-a surprins din nou, pentru că, deși echipa noastră părea să controleze partida, nemții au fost cei care au deschis scorul, prin Amiri (min. 21).

LACRIMI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! I-AU DESPICAT BURTA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

„Tricolorii mici” nu s-au lăsat intimidați și au continuat să preseze, iar fotbalul i-a răsplătit. Ianis Hagi a fost faultat în careu și, după ce a consultat tehnologia video, arbitrul a arătat punctul cu var. George Pușcaș l-a executat fără milă pe Nubel și a aruncat un stadion întreg în aer, astfel că în minutul 27 scorul era din nou egal, 1-1.

TRISTEȚE ÎN TEATRUL ROMÂNESC! ESTE VORBA DESPRE MARELE FLORIN PIERSIC! FANII AU IZBUCNIT ÎN LACRIMI! DIN PĂCATE…

Ei, bine, cu câteva minute înainte de pauză, în tribunele arenei din Bologna a fost declanșată o adevărată nebunie, pentru că același George Pușcaș a reluat perfect cu capul o centrare marca Andrei Ivan, iar echipa noastră a trecut în avantaj, 2-1 (min. 44).

Băieții noștri au ieșit de la cabine cu același entuziasm și au împins Germania U21 „în corzi”. Cu toate acestea, într-un moment de neatenție, Ianis Hagi a faultat în careu, iar „micile panzere” au restabilit egalitatea pe tabelă, scor 2-2.

În minutul 89, când toată lumea părea să fie cu gândul la prelungiri, Waldschmidt a executat impecabil o lovitură liberă din marginea careului, iar nemții au trecut în avantaj, reducând la tăcere un stadion întreg. Dezastrul a luat proporții, pentru că la un minut distanță, Germania U21 a punctat din nou, prin același Amiri. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-2.

România U21 părăsește EURO 2019 în penultimul act, la capătul unui turneu aproape perfect, în care a jucat de la egal la egal cu selecționatele de tineret ale celor mai importante națiuni din fotbalul european.