Semifinala România U21 vs Germania U21 prinde conotații diplomatice: Ambasadorii celor două state în Italia vor fi prezenți în tribune (FOTO)

Semifinala România U21 vs Germania U21 prinde conotații diplomatice: Ambasadorii celor două state în Italia vor fi prezenți în tribune (FOTO)
foto: Facebook

George Bologan, ambasadorul României în Italia, va fi prezent, joi seară, la Bologna, pentru a susține echipa națională de tineret, care va înfrunta selecționata similară a Germaniei, în semifinala EURO 2019.

BOMBĂ ÎN LUMEA MUZICII! CU CINE S-A COMBINAT ANTONIA! LUI ALEX VELEA I-A PICAT FAȚA! S-A AFLAT TOT

Ei, bine, Viktor Elbling, ambasadorul Germaniei în Italia, va fi și el acolo, bineînțeles, pentru a fi alături de „micile panzere”.

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII! S-A STINS DIN VIAȚĂ LA DOAR 49 DE ANI! MAREA STEA A PLECAT LA CERURI (FOTO)

„Împreună cu colegul și prietenul meu Viktor Elbling, ambasadorul Republicii Federale Germania în Italia, vom participa în această seară la Bologna la meciul U21 România-Germania, alături de echipele și suporterii noștri. Sportul reprezintă bucuria de a trăi, favorizează competiția și principiul meritocrației, fiind un model de cum se poate câștiga făcând echipă, așa cum o facem și noi pentru Uniunea Europeană”, arată postarea Ambasadei române pe tărâm italian.

ALERTĂ METEO! ROMÂNIA, MĂTURATĂ DE FURTUNI VIOLENTE! CERUL SE RUPE ÎN DOUĂ! IMAGINI APOCALIPTICE

România U21 și Germania U21 se luptă pentru un loc în finala EURO 2019, joi, ora 19:00, la Bologna.