Speranțe pentru baschetul sibian: spanionul Miguel Angel Hoyo este noul antrenor al echipei CSU Sibiu

Speranțe pentru baschetul sibian: spanionul Miguel Angel Hoyo este noul antrenor al echipei CSU Sibiu
Miguel Angel Hoyo, noul antrenor al CSU Sibiu @ Facebook

Spanionul Miguel Angel Hoyo este noul antrenor al echipei de baschet CSU Sibiu, conform informațiilor postate de către clubul de baschet pe pagina lor de Facebook.

Miguel Angel Hoyo, noul antrenor al echipei CSU Sibiu

”Antrenorul sibian a trimis pe adresa oficială a clubului notificarea de denunţare unilaterală a contractului dintre el şi clubul CSU Sibiu. În faţa unei decizii fără echivoc, Consiliul de Administraţie a fost convocat de urgenţă pentru a remedia în cel mai scurt timp situaţia dificilă prin care trece echipa în aceste momente. Pentru a asigura continuitatea echipei, antrenorul secund al primei echipe, Miguel Angel Hoyo, a acceptat provocarea de a asigura conducerea echipei până la finalul acestui sezon. El va fi ajutat din postura de antrenor secund de Cătălin Vulc”, se arată în comunicat.

Dan Fleșeriu a pregătit echipa în ultimii șase ani, obținând mai multe titluri onorabile, câștigând Cupei României, în anul 2019.

CSU Sibiu are unul dintre cele mai slabe începuturi de sezon din ultimii ani, cu 3 victorii şi 7 înfrângeri. Echipa locală de baschet din Sibiu se află pe locul al 12-lea din 16.

Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)