Simona Halep a promis că se întoarce în forţă la Jocurile Olimpice. Anunţul prin care vrea să-şi ia revanşa

Simona Halep a promis că se întoarce în forţă la Jocurile Olimpice. Anunţul prin care vrea să-şi ia revanşa

Simona Halep n-a mai putut juca pentru România la actuala ediţie a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020, ce se desfăşoară în acest an, evident. Accidentările i-au dat mari bătăi de cap sportivei noastre.

Cea mai bună jucătoare de tenis a noastră a făcut o promisiune însă: intenţionează să participe la JO Paris 2024. Totuşi, Simona Halep nu mai doreşte să pună presiune pe ea.

Halep a explicat de ce n-a mers la JO Tokyo

Întrebată dacă se gândeşte la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, după ce a fost nevoită să se retragă de la JO de la Tokyo din cauza unei accidentări la gambă, Halep a răspuns: „Da, mă gândesc, dar nu mai vreau să-mi pun obiectiv pentru că niciodată nu se întâmplă când îţi doreşti foarte mult”.

Mi-aş fi dorit foarte mult să fiu portdrapelul României (n.r. – la Jocurile Olimpice de la Tokyo), ar fi fost o onoare, dar accidentarea nu m-a lăsat. Mi-a părut rău că a trebuit să mă retrag.

Aşa cum m-am retras de la Roland Garros şi Wimbledon, aşa a trebuit să iau decizia grea de a mă retrage şi de la Jocuri. Îmi pare rău, sper să mai apuc să mai joc (n.r. – la Jocurile Olimpice de la Paris)„, a adăugat Halep.

Vă reamintim, Simona Halep a anunţat la 28 iunie că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza unei accidentări la gambă.

Ultima oră
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane