Simona Halep a setat un precedent: Novak Djokovic ar putea să nu participe la Olimpiada de la Rio

Simona Halep a setat un precedent: Novak Djokovic ar putea să nu participe la Olimpiada de la Rio

După Simona Halep, un alt sportiv celebru anunță că ar putea lipsi de la Olimpiada de la Rio de frica virusului Zika, informază B1TV. Sârbul Novak Djokovic a spus că în acest moment se gândeşte să nu participe, dar o decizie finală o va lua după o discuţie cu prietenii săi din Brazilia.

Cu o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice, Novak Djokovic face un anunț îngrijorător pentru fanii săi. Tenismenul din Serbia a spus că se gândeşte să nu participe la Olimpiada de la Rio, de frica virusului Zika. Djokovic este al doilea sportiv celebru care face un astfel de anunţ, după Simona Halep.

"Am adunat tot mai multe informații despre situație. În ultimele zile am încercat să vorbesc cu prietenii mei brazilieni ca să obțin cât mai multe detalii posibile. Când voi avea mai multe informații, voi lua o decizie. În acest moment, nu plănuiesc să particip"spus Djokovic.

Numărul 1 mondial a părăsit deja turneul de la Wimbledon, după ce a pierdut in turul al treilea în faţa americanului Sam Querry. Eşecul în faţa lui Sam Querrey vine după ce Novak Djokovic reuşise un record de 30 de victorii consecutive în turneele de Mare Şlem. Djokovic depăşise recordul deţinut de Rod Laver, stabilit în anii 1969-1970, de 29 de victorii la rând.

Tenismenul sârb pierduse ultima oară la un Mare Şlem în faţa elveţianului Stanislas Wawrinka, pe 7 iunie 2015, în finala de la Roland Garros.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)