Simona Halep a făcut ANUNŢUL! SURPRIZĂ DE PROPORŢII după despărţirea de Darren Cahill: Cine va fi noul antrenor al româncei

Simona Halep a făcut ANUNŢUL! SURPRIZĂ DE PROPORŢII după despărţirea de Darren Cahill: Cine va fi noul antrenor al româncei

Simona Halep a luat o decizie suprinzătoare după despărţirea de Darren Cahill, care a hotărâtsă petreacă mai mult timp alături de familie şi să întrerupă colaborarea cu sportiva noastră.
Ea a anunţat la ce variantă s-a gândit pentru turneele din 2019 şi a spus că, pentru o vreme, va fi propriul ei antrenor.

„Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori , nu am avut dureri dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri”, a declarat Simona Halep, prezentă sâmbătă la un eveniment dedicat copiilor.

Simona a vorbit și despre competiția sa favorită.
„Am fost întrebată care ar fi turneul preferat după Roland Garros. Am spus că Wimbledon, dar asta nu înseamnă că îl voi câştiga sau că este principalul obiectiv. Principalul obiectiv este sănătatea şi să fiu cât mai bună pe teren, să progresez la cât mai multe treburi”, a mai spus Simona, ea dezvăluind şi care a fost şi cel mai bun meci al său din acest an.

„Pentru mine meciul anului a fost finala de la Roland Garros, dar şi meciul cu Stevens de la Montreal a fost deosebit, a fost foarte greu şi pot să spun că a fost mai greu fizic meciul acela decât fionala de la Roland Garros. Dar emoţional, cu siguranţă finala de la Roland Garros mai puternică. Am revăzut-o de multe ori, nu ştiu exact de câte ori, dar de multe ori”, a mai spus Simona, potrivit digisport.ro.

Cel mai probabil, lidera WTA va fi ajutată la turnee de Teo Cercel, care face parte din staff-ul ei.

Simona Halep a fost prezentă sâmbătă, alături de Marius Copil, la Kids Day, unde s-a pozat cu micuții și le-a oferit autografe.