Simona Halep, la plimbare prin Cişmigiu! Ipostaza INEDITĂ în care a fost surprinsă tenismena noastră (FOTO)

Simona Halep, la plimbare prin Cişmigiu! Ipostaza INEDITĂ în care a fost surprinsă tenismena noastră (FOTO)

Simona Halep se află într-o biemeritată vacanţă, după ce s-a întors de la Singapore, acolo unde nu a putut să joace la Turneul Campioanelor din cauza accidentării la spate.

Sâmbătă s-au aflat cele două jucătoare care îşi vor disputa cel mai important trofeu de la sfârşit de an – Eliva Svitolina și Sloane Stephens – şi, în timp ce acestea jucau în semifinalele Turneului Campioanelor, Simona a fost surprinsă relaxându-se în parcul Cişmigiu din Capitală.

Lidera WTA a publicat imaginile pe contul său de Instagram.

Luni, Simona Halep a revenit în ţară, după ce a participat la activităţi promoţionale la Moscova şi la Singapore.
Jucătoarea română a afirmat că pentru ea urmează o lungă vacanţă şi o perioadă de recuperare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce s-a întâmplat anul acesta, m-am întors cu drag acasă şi abia aştept să mă odihnesc, să am o vacanţă frumoasă. Cu siguranţă a fost cel mai bun an al meu. Urmează o vacanţă şi o recuperare la spate, pentru că trebuie să mă fac bine. O să fiu în fiecare zi la ‘gym’, nu se vor schimba prea multe, însă vacanţa este importantă şi o să iau o vacanţă mai lungă. Nu ştiu dacă o să mă distrez prea mult, dar o să mă odihnesc în primul rând şi o să plec pe unde o să-mi facă plăcere şi cu cine o să-mi facă plăcere. Anul trecut, pauza de tenis a fost de cinci săptămâni, aşa că nu o să fie o mare diferenţă, dar de la an la an, încă o săptămână în plus, ceea ce e bine. Mai e până atunci (n.r. – începerea pregătirii sezonului viitor), dar tot acasă voi rămâne. Nu ştiu (n.r. – cum ar fi fost Turneul Campioanelor cu ea în teren), nu vreau să mă gândesc, e bine că sunt acasă şi, dacă aşa a fost să fie, să mă accidentez la ultimul turneu, o să accept şi nu o să dramatizez. Pot să spun că sunt tristă că nu am jucat, dar nu o iau ca o dezamăgire, se întâmplă, toate jucătoarele au probleme, la acest nivel este normal oarecum să mai apară şi câte o accidentare. Am încă dureri, dar sunt normale, o să treacă, sper eu, şi sunt foarte pozitivă. Credeam că Wozniacki (n.r. – la Turneul Campioanelor) are prima şansă, însă am auzit că ieri a pierdut, iar acest format cu grupe dă posibilitatea oricui să ajungă mai sus”, a declarat sportiva noastră, luni, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, potrivit news.ro.

Simona a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului şi a primit un automobil Porsche pentru că s-a calificat la Turneul Campioanelor de pe primul loc.
„A fost o senzaţie foarte frumoasă, m-am bucurat mult că am putut să merg şi că am fost prezentă. Fiecare premiu este mai important decât celălalt şi chiar mă bucură treaba aceasta, că pot să fiu cât se poate de sus acum. Sunt acolo de câţiva ani deja şi mă bucur să pot face parte din această elită. E plăcut şi îmi dă încredere pe mai departe”, a adăugat ea.

Simona Halep a anunţat, la 2 octombrie, că a suferit o hernie de disc, astfel că jucătoarea noastră nu a mai putut evolua la Moscova şi la Singapore.

Românca va fi numărul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oară consecutiv, indiferent de rezultatele de la Turneul Campioanelor.