Simona Halep, pregătită să revină în circuitul WTA? Virginia Ruzici: „Se antrenează! Este nevinovată”

Simona Halep, pregătită să revină în circuitul WTA? Virginia Ruzici: „Se antrenează! Este nevinovată”
Foto: DPA Images / Adam Davy

Virginia Ruzici (68 de ani), fostul manager al Simonei Halep (31 de ani), a declarat că tenismena urmează un antrenament normal în perioada aceasta și că este pregătită să revină în circuitul WTA.

Virginia Ruzici crede despre Simona Halep că: „Este gata să revină”

Simona Halep este susținută de fostul ei manager, întrucât Virginia Ruzici este sigură că jucătoarea de tenis își va demonstra nevinovăția în fața acuzațiilor de dopaj.

În prezent, Simona Halep (locul 10 WTA) este suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv în cadrul unui control antidoping realizat la US Open.

Simona Halep va fi audiată în regim de urgență în fața celor trei arbitri de la Sport Resolutions, tribunalul independent de la Londra. Acesta este desemnat de ITIA (Agenția Internațională de Integritate a Tenisului) să se ocupe de cazul ei de dopaj, proces ce ar urma să aibă loc în următoarele luni, potrivit digisport.ro.

Fosta ei manageră, Virginia Ruzici are siguranța că Simona Halep este nevinovată și că este gata să revină în circuitul WTA: „Simona se antrenează în aceste zile și este gata să revină cât de repede posibil. Îi țin pumnii pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, pentru că este nevinovată!”, a declarat Virginia Ruzici.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)