Simona Halep riscă să-și compromită șansele de calificare la Turneul Campioanelor. Ultima operație i-a schimbat viața și cariera

Simona Halep riscă să-și compromită șansele de calificare la Turneul Campioanelor. Ultima operație i-a schimbat viața și cariera
Dezvăluiri în cazul Simona Halep. Ce pastile obișnuia să ia tenismena în fiecare zi?

Simona Halep poate rata mai multe competiții, printer care și Turneul Campionatelor, organizat la finalul lunii octombrie și în prima săptămână din noiembrie la Fort Worh, în Texas, potrivit Prosport.

Decizia de a se opera certifică ambiția Simonei de a pregăti marea provocare: cucerirea titlului la „Australian Open”, la Melbourne ea având șansa de a rescrie istoria ca prima româncă învingătoare la Marele Șlem de la Antipozi.

Simona Halep a urmat exemplul lui Novak Djokovic

Halep a hotărât să facă rinoplastie avându-l ca exemplu pe Novak Djokovic: înainte de operația nasului (deviație de sept nara stângă) făcută în 2005 la Milano, sârbul avea grave probleme respiratorii din cauza cărora, de multe ori, leșina pe teren.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

Pentru Djokovic, intervenția chirurgicală a adus schimbări majore. Diagnosticat ulterior cu intoleranță la gluten, Djokovic și-a mărit de trei ori capacitatea respiratorie în urma operației suferită la nas.

Simona Halep poate reveni la modul de viață obișnuită, dar cu interdicția efortului fizic pentru 30 de zile. Astfel, capacitatea ei de a-și apăra finala jucată anul trecut la Transylvania Open (turneu organizat de cel mai mare partener / sponsor pe care-l are, Banca Transilvania), este pusă în pericol.

De asemenea, sunt compromise și șansele de a se califica la Turneul Campioanelor, organizat la finalul lunii octombrie și în prima săptămână din noiembrie la Fort Worh, în Texas.

Urmăriți B1TV.ro și pe