Simona Halep și-a șters pozele cu Toni Iuruc de pe Instagram. Singura pe care a păstrat-o (FOTO)

Simona Halep și-a șters pozele cu Toni Iuruc de pe Instagram. Singura pe care a păstrat-o (FOTO)

Simona Halep și-a șters de pe Instagram toate clipurile cu fostul soț, Toni Iuruc, și toate fotografiile cu ei de la petrecerea de logodnă și de la cununia civilă. A păstrat doar una, de la petrecerea de logodnă, în care Toni Iuruc o îmbrățișa și o săruta pe obraz, notează Viva!.

Singura fotografie cu Toni Iuruc pe care Simona Halep a păstrat-o pe contul ei de Instagram.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat joi, la niciun an de când au făcut cununia civilă. Se pare că turneele Simonei, care o țineau mult timp departe de familie, și business-ul lui din domeniul construcțiilor i-ar fi făcut pe cei doi să se înstrăineze unul de celălalt.

În noiembrie, ei urmau să facă și cununia religioasă. La eveniment ar fi trebuit să participe în jur de 300 de persoane, care au primit deja invitațiile.

Declarațiile făcute de Simona Halep și Toni Iuruc

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică…De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!”, a declarat și Toni Iuruc.

Urmăriți B1TV.ro și pe