Simularea lui Șumudică din meciul cu Dinamo i-a adus critici în presa internațională: Un actor prost și o simulare grotească

Simularea lui Șumudică din meciul cu Dinamo i-a adus critici în presa internațională: Un actor prost și o simulare grotească
Foto: prosport.ro

Duminică a avut loc unul dintre cele mai importante meciuri ale ultimei etape din sezonul regulat, dintre Astra Giurgiu și Dinamo, meci încheiat la egalitate 1-1.

În timpul partidei, antrenorul gazdelor, Marius Șumudică a anunțat că a fost lovit în cap cu un obiect runcat din tribună. În imagini se vede însă că Șumudică a fost lovit doar în umăr.

Simularea rușinoasă i-a adus mai multe critici. Presa internațională nu a ezitat să scrie despre acest incident.

Publicația Le Figaro a notat că Șumudică este un actor prost și că simularea lui a fost evident una teatrală.

„Fotbaliștii sunt mereu arătați cu degetul pentru că simulează. Uneori aceste simulări sunt teatrale, dar antrenorii au arătat că și ei știu cum se face teatru pe marginea terenului.

Antrenorul liderului din Liga 1, Marius Șumudică, a simulat o lovitură în cap atunci când a fost lovit în braț cu un obiect. Prost actor, Șumudică a cerut să intervină medicii”, au precizat jurnaliștii de la Le Figaro.

„Simularea ridicolă a unui antrenor român”, a anunțat sofoot.com conform News.ro.

” Simulare complet grotescă a unui antrenor român. Dacă anumiţi jucători nu ezită să simuleze, acelaşi lucru este valabil şi pentru antrenori. Marius Şumudică a demonstrat-o în meciul cu Dinamo. Deşi a primit un mic proiectil pe braţ, el a simulat o lovitură la cap. Medicii au intervenit pentru a-l trata şi partida a fost întreruptă”, a notat și rtl.be.

Astra-Dinamo s-a încheiat 1-1, iar giurgiuvenii au rămas lideri în campionatul intern înainte de începerea meciurilor din play-off și play-out.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)