Șoc la națională: Și-a anunțat retragerea după ce a bătut un jurnalist în avion

Șoc la națională: Și-a anunțat retragerea după ce a bătut un jurnalist în avion

Scandal imens în avionul naționalei Turciei. Un jurnalist a fost agresat de unul dintre cei mai importanți fotbaliști.

Arda Turan, pentru că despre el este vorba, căpitanul Turciei, l-a agresat fizic și verbal pe un jurnalist, în timp ce se aflau la bordul avionului, după meciul amical pe care Turcia l-a jucat luni cu Macedonia.

Jucătorul Barcelonei i-a reproșat acestuia că a scris diverse articole după Campionatul European 2016 cum că acesta a avut o neînțelegere cu selecționerul Fatih Terim cu privire la modul în care au fost împărțite primele pentru jucători.

"Cine ţi-a dat voie să urci la bord? De la cine am cerşit bani? Fotbalistul a avut o reacţie violentă pe tema informaţiilor privind primele de la Euro-2016 (…), a existat agresiune fizică, Arda Turan l-a strâns de gât", a afirmat Evren Göz, jurnalist la postul NTV, care s-a aflat în avion, potrivit știripesurse.

În urma acestui incident, Arda Turan a anunțat că se retrage de la Naționala Turciei.

Ultima oră
11:24 - Drogul violului la Vama Veche! Cum cedează femeile avansurilor sexuale, fără să-şi dea seama
11:15 - România, țara din Europa cu cei mai mulți morți în accidente rutiere. Lista celor mai periculoase drumuri
11:10 - Sorin Cîmpeanu, despre rezultatele la titularizare: Un semnal de alarmă. Soluția poate să fie una complexă, vă asigur că vom lucra. Pe 1 octombrie va trebui să avem și propuneri concrete (VIDEO)
11:00 - Moda mașinilor pe plajă a ajuns și în SUA. Un autoturism de lux, parcat la malul mării (VIDEO)
10:39 - O nouă formă de malware face tot mai multe victime în mediul online. Hackerii au acces la datele personale printr-o aplicație falsă
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)
10:02 - Tanczos Barna, o nouă măsură care îi vizează pe șoferi. În ce condiții ar putea fi confiscate mașinile parcate
09:49 - Alin Stoica: Deșeurile din Sectorul 1 sunt colectate / Dacă abandonăm gunoaiele pe stradă și apoi ne plângem că e murdar nu e o atitudine civică. Sper să vedem curând amenzi exemplare (VIDEO)