Sorana Cîrstea, eliminată de la Wimbledon în turul II. Românca a condus în decisiv și părea că are meciul în mână

Sorana Cîrstea, eliminată de la Wimbledon în turul II. Românca a condus în decisiv și părea că are meciul în mână
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Rob Prange

Sorana Cîrstea (32 WTA, 32 de ani) a fost învinsă în trei seturi de Tatjana Maria (103 WTA și aproape 35 de ani), marți, în turul II de la Wimbledon, și a fost eliminată din competiție.

Sorana Cîrstea, eliminată de la Wimbledon de Tatjana Marian în turul II

După un prim set pe care l-a pierdut fără drept de apel, românca a câștigat actul secund într-o manieră și mai categorică și părea că a trecut la controlul partidei. Sorana a condus cu 3-0 în decisiv și dădea senzația că victoria este o chestiune de timp, însă tenismena germană a preluat inițiativa și a restabilit echilibrul din teren.

Cu break făcut la 3-3, Sorana Cîrstea a avut șansa să se desprindă decisiv, însă și-a cedat și ea serviciul. În cele din urmă, Tatjana Maria a închis partida la 6-3 / 1-6 / 7-5 după două ore și 13 minute de joc.

Pentru Sorana Cîrstea, care recent a jucat o primă semifinală de turneu WTA pe iarbă, cel mai bun rezultat de la All England Club rămâne prezența în turul III, fază pe care a bifat-o la edițiile din 2021, 2017, 2012 și 2009.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)