Soția lui Schumacher a făcut, personal, anunţul despre fostul pilot: „Michael le lipsește tuturor” (VIDEO)

Soția lui Schumacher a făcut, personal, anunţul despre fostul pilot: Michael le lipsește tuturor (VIDEO)
Soția lui Schumacher a făcut, personal, anunţul despre fostul pilot: "Michael le lipsește tuturor" (VIDEO)

Corinna Schumacher a acceptat ca ea şi familia ei să devină protagoniştii unui documentar produs de Netflix. Cu această ocazie, soția fostului campion mondial la Formula 1 a oferit informații despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

Trebuie remarcat că, de la accidentul suferit în 2013, informațiile despre situaţia lui Michael Schumacher au fost rare, mai ales din partea familiei.

Schumacher, încă afectat de leziuni cerebrale

Soția lui Michael Schumacher a dezvăluit că fostul campion mondial încă se luptă pentru recuperarea leziunilor cerebrale cauzate de un accident de schi și că este „aici, dar diferit”.

Michael le lipsește tuturor, dar este aici. Diferit, dar aici. Suntem împreună. Locuim împreună. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bun și pentru a ne asigura că se simte confortabil.

Indiferent de ce, voi face tot ce pot. Cu toții o vom face. Mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu numai mie îmi este dor de el, tuturor celor din jur. Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat acum. A fost pur și simplu ghinion„, a spus Corinna Schumacher.

Documentarul despre viaţa şi cariera lui Michael Schumacher va fi lansat pe data de 15 septembrie.

Ultima oră
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)