Spectacol marca Marius Șumudică. Ce a putut să facă în Turcia: „În viața mea nu am mai văzut așa ceva”

Spectacol marca Marius Șumudică. Ce a putut să facă în Turcia: „În viața mea nu am mai văzut așa ceva

Marius Șumudică a mai produs o surpriză. Duminică seara, Gaziantep a întâlnit Galatasaray în campionatul Turciei, echipă cu care românul a remizat, în urma unui duel de infarct.

3-3 s-a terminat meciul dintre echipa lui Marius Șumudică și Galatasaray. Djilobodji a deschis scorul pentru Gaziantep, în minutul 17. Falcao a egalat în minutul 36, Belhanda a dus echipa lui Fatih Terim în avantaj, iar Feghouli a punctat pentru 3-1, în minutul 66. Twumasi a redus din handicap în minutul 78, iar Alexandru Maxim a înscris pentru 3-3, în minutul 90+15, după o lovitură de pedeapsă dictată la un fault asupra sa.

Marius Șumudică: „Am avut un penalty clar”

Fostul rapidist crede că Galatasaray a avut noroc duminică seara. Gazdele au rămas fără un om în minutul 55, după eliminarea lui Calik, iar oaspeții au avut un gol anulat de VAR, în minutul 90+4.

„Am făcut un meci imens. Am avut permanent încredere în jucătorii mei. Sunt mulţumit de echipă. Numai o echipă mare reuşeşte la Galata acasă să revină de la 3-1, aşa cum am făcut noi.

Am avut gol valabil la 3-2, anulat aiureaşi am avut la final penalty clar. În viaţa mea nu am văzut Galatasaray, la ea acasă, să tragă de timp aşa cum a făcut astăzi”, a declarat Marius Șumudică.

Galatasaray, scoasă din cursa pentru titlu

Fatih Terim este scos din cursa pentru titlu. Istanbul BB este lider, cu 59 de puncte, urmată de Trabzonsport, cu 56 de puncte, iar podiumul este completat de Sivasspor, cu 53 de puncte. Galata este pe 4, cu doar 51 de puncte, iar Beșiktaș pe 4, cu 47 de puncte.

Echipa lui Șumudică este fix la mijlocul clasamentului, pe locul 9, cu 34 de puncte.