Test inedit pentru Simona Halep la Roland Garros! Răspunsul sportivei noastre când a fost pusă să recunoască o fotografie cu Muzeul Luvru: ”Piramide” (VIDEO)

Test inedit pentru Simona Halep la Roland Garros! Răspunsul sportivei noastre când a fost pusă să recunoască o fotografie cu Muzeul Luvru: ”Piramide” (VIDEO)
sursă foto: AFP7 / Rob Prange

Simona Halep a fost supusă unui test de echipa de marketing a turneului Roland Garros, fiind invitată „Bonjour La France”, acolo unde fost întrebată despre mai multe lucruri din domenii ce au legătură cu Franța, potrivit gsp.ro.

La început, lucrurile s-au desfășurat cum trebuie. Prima imagine care i s-a prezentat a fost cea a lui Teddy Riner, un celebru judoka francez, ce măsoară peste 2 metri. Halep a recunoscut personajul cu ușurință.

Totul a decurs normal și mai departe pentru că, apoi, a fost pusă să recunoască un fel de mâncare specific: gratin dauphinois. Nici aici Simona n-a avut mari probleme: „Mănânc asta zilnic”, a recunoscut sportiva noastră, care a fost apoi învățată să pronunțe denumirea.

Totuși, când s-a schimbat un pic registrul întrebărilor au început și problemele. Când i s-a arătat o imagine cu Muzeul Luvru, cea mai cunoscută sportivă din România a răspuns sincer: „piramide”.

Ei, bine, când i s-a oferit indiciul că este un muzeu, și-a dat seama despre ce e vorba și a promis că va merge să-l viziteze după turneu.

„«Mizerabilii», cunoști cine a scris-o?”, a fost următoarea întrebare a reporterului, iar Simona s-a arătat din nou învinsă, neștiind că este vorba despre Victor Hugo, scrie sursa citată.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)