Transformare radicală pentru Ianis Hagi. A ajuns de nerecunoscut (FOTO)

foto: facebook

Ianis Hagi s-a integrat excelent în Scoția, la Glasgow Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard. Fotbalistul român a cunoscut o schimbare pozitivă în joc, față de perioada petrecută la Genk. De asemenea, Hagi a trecut printr-o transformare și din punct de vedere fizic.

Ianis Hagi și-a schimbat frizura. Mijlocașul ofensiv a încărcat o fotografie cu noul look, pe Instagram. Românul și-a lăsat părul lung, l-a împletit în codițe și este greu de recunoscut.

Legendarul Rivaldo, cuvinte măgulitoare la adresa lui Ianis Hagi

Legendarul Rivaldo a comentat transferul lui Ianis Hagi la Rangers. În opinia brazilianului, mutarea în Scoția reprezintă o rampă de lansare pentru a ajunge mai apoi să evolueze într-un campionat de top.

„Ianis Hagi s-a transferat la un club mare cu o tradiţie grozavă şi cu fani entuziaşti. Rangers e unul dintre cele mai bune cluburi din Scoţia şi participă constant în cupele europene. Acum îl au şi pe popularul Steven Gerrard ca manager.

E un vis pentru orice jucător să evolueze în Spania sau Anglia, iar Hagi face progrese, încet, încet şi cred că va avea calităţi să joace în Spania, curând. Momentan, se află la un club excelent, care îl va ajuta să se dezvolte în continuare”, a declarat Rivaldo, într-un interviu pentru Adevărul.

Ultima oră