Transformare radicală pentru Ianis Hagi. A ajuns de nerecunoscut (FOTO)

foto: facebook

Ianis Hagi s-a integrat excelent în Scoția, la Glasgow Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard. Fotbalistul român a cunoscut o schimbare pozitivă în joc, față de perioada petrecută la Genk. De asemenea, Hagi a trecut printr-o transformare și din punct de vedere fizic.

Ianis Hagi și-a schimbat frizura. Mijlocașul ofensiv a încărcat o fotografie cu noul look, pe Instagram. Românul și-a lăsat părul lung, l-a împletit în codițe și este greu de recunoscut.

Legendarul Rivaldo, cuvinte măgulitoare la adresa lui Ianis Hagi

Legendarul Rivaldo a comentat transferul lui Ianis Hagi la Rangers. În opinia brazilianului, mutarea în Scoția reprezintă o rampă de lansare pentru a ajunge mai apoi să evolueze într-un campionat de top.

„Ianis Hagi s-a transferat la un club mare cu o tradiţie grozavă şi cu fani entuziaşti. Rangers e unul dintre cele mai bune cluburi din Scoţia şi participă constant în cupele europene. Acum îl au şi pe popularul Steven Gerrard ca manager.

E un vis pentru orice jucător să evolueze în Spania sau Anglia, iar Hagi face progrese, încet, încet şi cred că va avea calităţi să joace în Spania, curând. Momentan, se află la un club excelent, care îl va ajuta să se dezvolte în continuare”, a declarat Rivaldo, într-un interviu pentru Adevărul.

Ultima oră
17:02 - Florin Cîțu: Cei de la USR și PSD să arate că pot lăsa deoparte interesele politice. Noi am dovedit responsabilitate și dorința de a găsi soluții
16:53 - Dani Oțil și-a botezat băiețelul. Imagini emoționante cu scufundarea micuțului în cristelniță (VIDEO)
16:47 - Consiliul Elevilor, reacție la deciziile contradictorii privind şcolile private: Măsuri fără cap şi fără coadă, neglijență, o eroare inadmisibilă, o atitudine iresponsabilă care generează discriminare
16:25 - Dan Vîlceanu anunţă creşterea pensiilor de la începutul anului viitor: Cred că procentul va fi undeva în jur de 6% / Și alocațiile vor fi majorate
15:38 - Nouă gafă a autorităților. Școlile și grădinițele private pot face ore fizic de luni, deși inițial se anunțase suspendarea activității în clase. Sorin Cîmpeanu: O nepreluare a unui articol a generat o situație regretabilă (VIDEO)
14:59 - Daniel Fenechiu: Cea mai bună coaliție de guvernare pentru România este PNL-USR-UDMR. Nu văd cu ochi buni un guvern minoritar aflat la mâna PSD-ului (VIDEO)
14:26 - Lucian Romașcanu: Toate forțele politice ar trebui să se unească. Dacă Guvernul Ciucă vine cu un proiect favorabil PSD, este spaţiu de negociere și discuție (VIDEO)
14:00 - 64 de orașe și municipii, cu rata de infectare de peste 10 la mia de locuitori. Alte 319 localități au depășit acest prag
13:17 - Elevii din școlilele și grădinițele private se pot întorce la cursurile cu prezență fizică, de luni, legal
12:55 - Anchetă la un centru de vaccinare din Neamț. S-a încălcat protocolul pentru doza a treia în cazul mai multor persoane