Tudor Chirilă, reacție neașteptată după ce a aflat cine este noul antrenor al naționalei (FOTO)

Tudor Chirilă, reacție neașteptată după ce a aflat cine este noul antrenor al naționalei (FOTO)

Tudor Chirilă a fost surprins în timp ce se afla la plimbare cu iubita lui, Iulia Mazgan, și cu cei doi băieți.

Solistul trupei Vama purta o discuție la telefon despre evenimentele recente din fotbalul românesc și părea foarte interesat. Acesta vorbea, cel mai probabil cu fratele său, antrenorul Ionuț Chirilă, și a criticat numirea lui Cosmin Contra la cârma echipei de fotbal a României. Tudor nu a fost deloc mulțumit de decizia FRF și a făcut o paralelă cu traseul lui Răzvan Lucescu, care făcăut, la un moment dat, pasul spre echipa națională. Tudor a spus la finalul discuției că speră să nu îl aducă pe Pițurcă înapoi, potrivit wowbiz.

În timp ce artistul vorbea la telefon, Iulia s-a arătat foarte grijulie cu cei doi micuți.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:08 - Germania, Danemarca și Olanda vor trimite Ucrainei peste 100 de tancuri Leopard 1. Tancurile Leopard 2, gata de utilizare la finalul lunii martie
23:02 - George Burcea, copleșit de dor. Actorul s-a întors din America într-un suflet: „Am vrut foarte tare să văd copiii”
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”