UEFA, nemulțumită de gesturile lui Ronaldo și Pogba. Organizatorii EURO cer ca jucătorii să nu mai respingă obiectele sponsorilor

UEFA, nemulțumită de gesturile lui Ronaldo și Pogba. Organizatorii EURO cer ca jucătorii să nu mai respingă obiectele sponsorilor
Capturi Video - Goal / Twitter

Jucătorii de la EURO sunt avertizați de organizatori, ca în timpul conferințelor, să nu mai dea la o parte obiectele puse la dispoziție de sponsori. Solicitarea UEFA vine după ce Cristiano Ronaldo și Paul Pogba au refuzat să discute cu jurnaliștii având în fațăsucuri și bere.

Joi, UEFA a reamintit echipelor participante că „aceste parteneriate sunt destinate organizării turneului şi pentru a asigura dezvoltarea fotbalului în toată Europa, în special pentru tineri şi femei”.

Managerul competiţiie, Martin Kallen, a asigurat că problema principală a fost gestul lui Ronaldo, dar că există o oarecare înţelegere faţă de jucătorii care adoptă acest comportament, faţă de alcool, din motive religioase.Până în prezent, UEFA nu a luat nicio măsură disciplinară.

Ce companii au înregistrat prejudicii de imagine și financiare, după gestul lui Cristiano Ronaldo și Paul Pogba

Coca-Cola și Heineken se numără printre cei 12 sponsori care contribuie la veniturile totale ale competiției sportive și care, din cauza deciziilor celor doi fotbaliști, au bifat pierderi consistente.

Valoarea Coca Cola a scăzut cu 4 miliarde de dolari după ce Cristiano Ronaldo a îndepărtat două sticle de suc la o conferință și a îndemnat oamenii să bea apă.

Aproape imediat după acest gest, acțiunile Coca-Cola au scăzut de la 56,10 la 55,22 dolari, ceea ce înseamnă că valoarea companiei a scăzut de la 242 miliarde, la 238 miliarde de dolari.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său