Un antrenor bulgar a murit pe teren, în timpul unui meci amical. Totul s-a petrecut sub ochii jucătorilor săi

Un antrenor bulgar a murit pe teren, în timpul unui meci amical. Totul s-a petrecut sub ochii jucătorilor săi
Foto: Pixabay.com

Duminică seara, fotbalul bulgar s-a confruntat cu o adevărată tragedie. Un antrenor a murit chiar sub ochii jucătorilor săi, în timpul pregătirii.

Duminică, Lesichovo și Chernogorov disputau un meci amical, iar la scurt timp după startul partidei, a început o furtună puternică.

Antrenorul în vârstă de 41 de ani, Ivan Ranchev a fost lovit puternic de un fulger, iar în urma accidentului a decedat.

Tragedia s-a petrecut chiar pe teren, sub ochii jucătorilor săi. Ajunși la fața locului, medicii au constatat decesul.

„După fulger, Ivan a căzut la pământ. L-am adus în vestiar și am început masajul la inimă, i-am ținut mâna până la final. A avut puls câteva minute”, a declarat unul dintre apropiații antrenorului, potrivit Digi Sport.

Medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva pe tehnicianul bulgar, fiind nevoiți să constate decesul.

Totuși, Ranchev nu a fost singura victimă a furtunii puternice din Bulgaria. Mai mulți jucători de la cele două echipe s-au ales cu răni ușoare, după ce au fost accidentați, dar nimeni nu este în stare gravă.

Ultima oră
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde anumite derapaje și atacuri la persoană, precum cele la care am asistat / Menținerea unității partidului e esențială
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot
09:16 - Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o