VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”

VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
Foto simbol: Pixabay

Abel Camara, fost fotbalist la Petrolul Ploiești, a fost pe teren la meciul din Indonezia care a culminat cu incidente în care au murit cel puțin 170 de oameni, potrivit GSP.ro.

Meciul disputat în acest weekend de Arema și Persebaya, scor final 2-3, s-a transformat într-o tragedie națională. Nemulțumiți de înfrângere, fanii lui Arema au pătruns pe gazon la finalul partidei, iar forțele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene. Haosul de pe teren s-a soldat cu moartea a peste 170 de oameni, însă bilanțul victimelor ar putea să crească, având în vedere numărul mare de persoane rănite.

Abel Camara, fost fotbalist în Liga 1, a fost pe teren la dezastrul din Indonezia

Abel Camara (32 de ani), un atacant care a evoluat la Petrolul Ploiești în sezonul 2013-2014, a fost cel care a înscris cele două goluri pentru Arema, când gazdele erau conduse cu 2-0. Contactat de GSP.ro, fotbalistul originar din Guinea-Bissau a spus că este în siguranță, însă susține că bilanțul victimelor ar fi mult mai mare decât cel anunțat până în acest moment.

„Sunt OK, toți jucătorii sunt în siguranță, mulțumesc lui Dumnezeu!

S-a întâmplat după meci. Imediat după terminarea partidei, am mers să le cerem scuze suporterilor pentru pierderea derby-ului. Poliția a venit la noi să ne spună să mergem la vestiare.

Când am plecat spre vestiare, unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine, iar de acolo a început un război, poliția împotriva suporterilor. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști.

Clubul ne-a transmis aseară doar să ajungem acasă în siguranță. Campionatul va fi întrerupt pentru o săptămână, atât știu momentan”, a declarat Abel Camara.

Urmăriți B1TV.ro și pe