Valoarea Coca Cola a scăzut cu 4 miliarde de dolari după ce Cristiano Ronaldo a îndepărtat două sticle de suc la o conferință și a îndemnat oamenii să bea apă (VIDEO)

Valoarea Coca Cola a scăzut cu 4 miliarde de dolari după ce Cristiano Ronaldo a îndepărtat două sticle de suc la o conferință și a îndemnat oamenii să bea apă (VIDEO)
Capturi Video - Goal / Twitter

Valoarea de piață a companiei Coca Cola a scăzut cu circa patru miliarde de dolari, după ce Cristiano Ronaldo a îndepărat două sticle de suc puse în fața sa, la conferința de presă de luni, și a îndemnat: „Beți apă!”. Fotbalistul, însă, a făcut în trecut reclamă la Coca Cola și la Pepsi. Iar Coca Cola e unul dintre sponsorii Campionatului European de Fotbal.

Valoarea de piață a Coca Cola a scăzut după un gest făcut de Cristiano Ronaldo

Ronaldo a participat, luni, la conferința de presă înainte de meciul Ungaria – Portugalia. El s-a așezat și, când a văzut că în fața lui au fost puse două sticle de Coca Cola, le-a mutat într-o parte.

A ridicat apoi ostentativ o sticlă de apă și a spus: „Beți apă!”.

Valoarea Coca Cola a scăzut cu 4 miliarde de dolari după ce Cristiano Ronaldo a îndepărtat două sticle de suc la o conferință și a îndemnat oamenii să bea apă

Momentul a devenit viral în online.

Aproape imediat după acest gest, acțiunile Coca Cola au scăzut de la 56,10 la 55,22 dolari. Asta înseamnă că valoarea companiei a scăzut de la 242 miliarde la 238 miliarde de dolari, notează Marca.

În meciul disputat marți, Portugalia a învins Ungaria cu scorul de 3 – 0. Toate golurile au fost marcate în ultimele minute ale partidei – Raphael Guerreiro (84) şi Cristiano Ronaldo (87 – penalty, 90+2).

Ronaldo a ajuns la 11 goluri la turneele finale EURO și la 106 goluri în 176 de selecţii la naţională.

Ultima oră
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente, iar valul de căldură continuă (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac