Vedeta tenisului bulgar Grigor Dimitrov, confirmat pozitiv cu COVID-19

Vedeta tenisului bulgar Grigor Dimitrov, confirmat pozitiv cu COVID-19

Vedeta tenisului bulgar Grigor Dimitrov a confirmat că a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Într-un mesaj pe Instagram, Dimitrov a spus: „Vreau să-i anunț pe fanii și prietenii mei că am fost testat pozitiv în Monaco pentru Covid-19”, scrie sofiaglobe.com.

„Vreau să mă asigur că oricine a fost în contact cu mine în aceste zile va fi testat și va lua măsurile de precauție necesare”, a spus vedeta de tenis, în vârstă de 29 de ani, care este în prezent pe locul 19 în clasamentele la ATP.

„Regret orice rău pe care l-am putut provoca. Mă întorc acasă acum și mă recuperez. Mulțumim pentru sprijin și vă rog să rămâneți în siguranță și sănătoși ”, a spus Dimitrov.

Bulgaria, un nou maxim de contagieri cu coronavirus într-o singură zi

Pe fondulmăsurilor de relaxare adoptate deBulgaria, un record de 112 noi infectări cu SARS-CoV-2 au fost identificate miercuri, anunță autoritățile de la Sofia. Printre noii infectaţi se numără antrenorul echipei naţionale de tineret de fotbal, iar autorităţile sanitare analizează persoanele cu care acesta a intrat în contact.

Noile contagieri vin după ce guvernul bulgar a decis miercurea trecută menţinerea „situaţiei epidemiologice extraordinare”, cel puţin încă două săptămâni până la 30 iunie.

Bulgariaanunțaseeliminarea tuturor restricţiilorimpuse în timpul pandemiei decoronavirus, începând cu 15 iunie, recomandând în continuare distanţarea social, purtarea măștilor şi igienizarea mâinilor.