Veste EXCELENTĂ pentru Lucian Bute. Sportivul a SCĂPAT de suspendarea pentru dopaj

Veste EXCELENTĂ pentru Lucian Bute. Sportivul a SCĂPAT de suspendarea pentru dopaj

Veste excelentă pentru Lucian Bute.

Sportivul a scăpat de suspendarea pentru dopaj.

Lucian Bute, fost campion mondial la supermijlocie, a scăpat de suspendare dupa ce Comisia de box a Districtului Columbia a acceptat explicatiile testului pozitiv din 20 aprilie, dupa meciul egal cu Badou Jack.

Lucian Bute şi staff-ul său au fost audiați joi de Comisia de box a Districtului Columbia.

În urma audierii, Comisia a acceptat o suspendare provizorie de 6 luni, care a s-a terminat pe 6 noiembrie şi o donaţie de 50.000 dolari pentru a comisie de luptă antidoping patronată de WBC.

În urma veștii excepționale pe care a primit-o, sportivul poate să urce din nou în ring în 2017, relateaza presa canadiana, potrivit Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu