Victor Hănescu a fost învins de sârbul Dusan Lajovici, în finala turneului challenger de la Banja Luka

Victor Hănescu a fost învins de sârbul Dusan Lajovici, în finala turneului challenger de la Banja Luka
Foto: ziuanews.ro

Jucătorul de tenis Victor Hănescu, locul 188 ATP, a pierdut, luni, finala turneului challenger de la Banja Luka, din Bosnia-Herţegovina, informează site-ul oficial al competiţiei.

Românul fost învins, în finală, cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (5) de sârbul Dusan Lajovici, locul 96 ATP, după o oră şi 56 de minute.

Pentru performanţa de la Banja Luka, Victor Hănescu va primi 60 de puncte ATP şi un cec în valoare de 5.400 de euro.

Turneul challenger de la Banja Luka este dotat cu premii în valoare totală de 64.000 de euro.

Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!