Violențe la Izmir, atât pe gazon cât și în jurul stadionului, la meciul Goztepe – Altay (VIDEO)

Violențe la Izmir, atât pe gazon cât și în jurul stadionului, la meciul Goztepe - Altay (VIDEO)
captura video

Scene șocante și lipsite de sportivitate pe un stadion din Turcia la meciul dintre Goztepe – Altay din liga secundă (etapa #15).

Meciul a fost suspendat seara trecută după ce un huligan a intrat pe teren și l-a lovit în cap cu fanionul pe portarul oaspeților.

Duelul cunoscut drept „Derby-ul Izmirului” a fost extrem de tensionat încă din primul minut, astfel că, în jurul minutului 20, două ambulanțe au fost nevoite să intre pe teren ca să acorde îngrijiri medicale suporterilor răniți de materialele pirotehnice aprinse în tribune într-o dispută dintre ultrași.

Portarul, spitalizat cu o tăietură de câțiva centimetri la cap

În acel moment al minutului 20, când scorul era 0-0, un individ s-a strecurat pe teren, a luat fanionul de la colțul terenului și s-a dus alergând spre portarul la Ozan Evrim Ozenc (29 ani) care nu l-a observat fiind atent la activitatea medicală a ambulanțierilor de pe gazon. Fotbalistul a fost atacat pe la spate fiind lovit de mai multe ori înainte ca agresorul să fie imobilizat de cei din jur.

Conform presei turce, sportivul a sângerat abundent și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma evaluării, personalul medical a găsit o tăietură de 4 cm la cap.

Meciul a fost suspendat

În urma acestui incident, s-a întrerupt meciul iar ambele echipe au fost trimise la vestiare; ulterior, meciul a fost suspendat.

Suporterii au cerut cea mia dură măsură la aceste scene care nu au vreo legătură cu lumea sportului: „Direct retrogradare”- au scandat aceștia pe rețelele de socializare.

Haosul de pe teren a aprins orașul

Haosul nu s-a oprit însă după ce partida a fost abandonată, certurile izbucnind afară pe străzile din fața stadionului după meci, menționează 7news.com.

Un alt huligan a fost văzut cu un cuțit într-o luptă cu un fan al echipei adverse, în timp ce alții din apropiere au fugit de la fața locului. Scenele șocante îl arată pe bărbat înjunghiindu-și victima în timp ce sărea într-o ambulanță parcată pe marginea drumului. El a fost găsit în stare critică după incident.

Yavuz Selim Kosger, guvernatorul din Izmir: „În prezent, 13 suspecți au fost arestați”

„Acest incident nu va fi lăsat în urmă, va fi investigat până la cel mai mic detaliu” – a declarat oficialul.

Suporterii au fost ținuți în interiorul stadionului timp de cinci ore din cauza a ceea ce s-a întâmplat.

Președintele Altay, Ayhan Dundar, a denunțat scenele șocante.

Urmăriți B1TV.ro și pe