Accident teribil în Iași. Un șofer a murit după ce mașina a fost acroșată de un tren

Accident teribil în Iași. Un șofer a murit după ce mașina a fost acroșată de un tren
FOTO: Ziarul de Iasi

Un bărbat a decedat în urma unui cumplit accident, petrecut la o trecere la nivel cu calea ferată. Bărbatul a ignorat semnalele luminoase și cele acustice și a trecut peste calea ferată din Pașcani. Din păcate însă mașina acestuia a fost acroșată de trenul care circula spre Iași, iar el a decedat.

Șoferul mașinii a rămas încarcerat

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că şoferul nu ar fi respectat semnificaţia semnalelor acustice şi luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, au informat reprezentanții IPJ Iași, pentru Agerpres.

Șoferul autoturismului acroșat de un tren pe strada Abatorului a rămas încarcerat, iar la fața locului a fost trimis un elicopter SMURD cu echipaj medical. Din păcate însă șoferul de 49 de ani a decedat, dupăce a fost resuscitat.

„Elicopterul SMURD a intervenit la un accident feroviar. Şoferul, de 49 ani, a decedat. S-a declarat decesul după 20 minute de resuscitare”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, pentru sursa citată mai sus.