Adolescenta răpită de pe o stradă din Târgu Mureș a fost găsită

Adolescenta răpită de pe o stradă din Târgu Mureș a fost găsită
Foto: politiaromana.ro

Adolescenta de 15 ani din judeţul Mureş, care fusese răpită, luni după-amiază, de pe o stradă din Târgu Mureș, unde se afla împreună cu unchiul său, a fost găsită, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Minora de 15 ani, care fusese răpită, a fost găsită într-o autogară din Târgu Mureş

Potrivit unui comunicat al autorităților, citat de Agerpres, „în ceea ce priveşte minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineaţă, aceasta şi unchiul său s-au prezentat la sediul Poliţiei municipiului Târgu Mureş. De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin judeţul Mureş, după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu Mureş, unde a fost găsită de unchiul său”.

În caz, s-a dispus încetarea mecanismului „Alertă răpire copil”, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.

Amintim că o adolescentă în vârstă de 15 ani a fost răpită, luni după-amiază, de pe o stradă din Târgu Mureș, unde se afla împreună cu unchiul său. Totul s-a întâmplat în jurul orei 17.40, Eva Suketes fiind luată cu forța de niște persoane necunoscute și băgată într-o mașină.

”Astăzi, în jurul orei 17.40, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 15 ani, SUKETES EVA, din Odorheiul Secuiesc. Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla cu unchiul său, pe strada Bega din Târgu Mureș, a fost luată cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută”, se arăta în comunicatul poliției.

Urmăriți B1TV.ro și pe