Ambulanță răsturnată în urma unui accident rutier. Pacienta a murit, echipajul a fost grav rănit

Ambulanță răsturnată în urma unui accident rutier. Pacienta a murit, echipajul a fost grav rănit

O ambulanţă s-a răsturnat, marţi seară, peDN 2E85 Mărășești,în judeţul Vrancea, după ce şoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de podaflat pe sensul opus de mers.Vehiculul transporta de la Buzău la Bacăuo pacientă infectată cu COVID-19, carea murit în urma impactului.Medicula rămas încarcerat, iar şoferul autospecialei a fost rănit.

„Ambulanţa transporta un pacient COVID-19 pozitiv, intubat, spre Buhuşi. În urma accidentului, pacienta a murit, iar medicul de pe ambulanţă a suferit un traumatism cervical şi traumatism de membru inferior, fiind preluată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani. Şoferul şi ambulanţierul nu au suferit traume”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda, potrivitdigi24.ro.

ISU Vrancea a transmis, marţi seară, că o ambulanţă s-a răsturnat, în localitatea Mărăşeşti, în zona căii ferate ce traversează DN2.

”Conducătorul unei ambulanţe a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod, aflat pe sensul opus de mers”, a transmis ISU Vrancea.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.