Anchetă la Spitalul din Târgu Mureș, după moartea părintelui arhimandrit Ghelasie Țepeș. Ultimul test COVID a fost negativ

Anchetă la Spitalul din Târgu Mureș, după moartea părintelui arhimandrit Ghelasie Țepeș. Ultimul test COVID a fost negativ
Sursa foto: Facebook

Medicii de la spitalul din Târgu Mureş, care l-au îngrijit pe părinteleGhelasie Țepeș, până în ultima clipă,ar putea fi acuzați de malpraxis.Starețul a murit în noaptea de 15 noiembrie, la spitalul din Târgu Mureş. Dacă inițial s-a crezut că a fost răpus deCovid-19, ultimul test făcut înaintea decesului a fost unul negativ. Ca urmare, a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili dacă părintele a murit din cauza unei culpe medicale, suspectându-secă i-ar fi fostadministrate medicamente foarte puternice împotriva Covid-19, deși era negativ, potrivitstiripesurse.ro.

Cum a muritpărintele arhimandrit Ghelasie Țepeș

Credincioșii români au fost zguduiți de vesteatrecerii în neființă a părintelui Ghelasie Țepeș, starețul Mănăstirii „Sf. Mare Mucenic Dimitrie” din Sighișoara. Acesta a murit pe 15 noiembrie 2020, la doar 58 de ani, smeritul preot a fost răpus deCOVID-19.

Părintele Ghelasie Ţepeş,unul dintre cei mai căutaţi şi mai iubiţi duhovnici contemporan. Cei care l-au cunoscut spun că deși era un om simplu la prima vedere, avea “har” de la Dumnezeu cunoştea dinainte să-i vorbeşti ştia cine este crdincios şi cine este ateu şi multe alte detalii despre oamenii pe care îi întâlnea.

Ultima predică pe care a ținut-o părintele a fost pe 26 octombrie, iar la finalul acesteia a vorbit chiar despre virusulcare avea să-l răpună.

„Au făcut boală asta că o religie. Și au îndemnat lumea să se închine, dom’ne! Nu vedeți că o să se lupte să va închinați bolii, să nu i va mai închinați lui Hristos?”, a spus părintele.

Tags: