Arad: Un bărbat a spânzurat un câine, în timp ce vecinul său îl ruga să elibereze animalul

Arad: Un bărbat a spânzurat un câine, în timp ce vecinul său îl ruga să elibereze animalul
Foto: pixabay.

Un bărbat din localitatea Chișineu-Criș din Arad a spânzurat un câine, în timp ce un vecin îl filma și îl implora să elibereze animalul. Vecinul bărbatului l-a amenințat că va chema autoritățile dacă nu va da drumul câinelui.

Un bărbat din Arad a spânzurat un câine, timp în care un vecin se ruga de el să elibereze animalul

Bărbatul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore, potrivit presei locale.

„În ziua de 31 ianuarie, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați despre posibile acte de violență asupra unui câine, în extravilanul localității Sintea Mare. Din cercetări a reieșit că un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Chișineu-Criș, ar fi săvârșit acte de schingiuire asupra unui exemplar canin. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș, cu propunerea luării unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

„Horică! Bă! Vină dezleagă câinele d-aicea! Vină, că sun la 112 dacă nu vii să-l dezlegi, dacă moare! Vină dezleagă-l!”, îi spune vecinul bărbatului, după ce s-a rugat de el să îi dea drumul câinelui, potrivit stirileprotv.ro.

Bărbatul a spus că a recurs la acest gest, întrucât animalul îi ataca găinile: „Io îi dau drumu’ colea în baltă și am gătat cu el!”, a mai spus agresorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe