Un bebeluș mort a fost găsit în toaleta unei benzinării din București

Un bebeluș mort a fost găsit în toaleta unei benzinării din București
Mașină de Poliție în București, Piața Unirii / Foro: Facebook: Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Un bebeluș a fost găsit mort, vineri, în toaleta unei benzinării din București. Polițiștii au fost sesizați cu privire la eveniment printr-un apel la 112, iar în acest caz a fost deschisă o anchetă.

Potrivit datelor oferite de Poliția Capitalei, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112, în cursul zilei de vineri, orele 14.00.

Persoana care a anunțat autoritățile a fost o angajată a benzinăriei, ce a ținut să precizeze că în toaleta punctului de lucru se află un bebeluș decedat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au preluat ancheta, în vedere stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și cine este responsabil de decesul copilului, informează Digi24.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend