Bistra: Un bărbat a murit după ce a căzut din tractor și remorca a trecut peste el

Bistra: Un bărbat a murit după ce a căzut din tractor și remorca a trecut peste el
Foto simbol: Facebook @ SMURD

Un bărbat dintr-un sat din Apuseni a murit după ce a căzut din tractor, iar remorca a trecut peste el. Tragedia s-a petrecut marți seară, în Bistra.

Tragedie în Apuseni. Un bărbat a murit

„Un bărbat din Bistra a decedat, în aceasta seară, după ce a fost prins sub tractorul cu remorcă pe care îl conducea”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, citat de Agerpres.

Bărbatul circula cu tractorul pe un teren în pantă. La un moment dat, el a căzut și remorca a trecut peste el.

„Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba.

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)