Bradul de Crăciun din Bacău a devenit viral după ce, dintr-o greșeală, pomul a fost montat strâmb: „Seamănă cu turnul din Pisa“ (FOTO)

Bradul de Crăciun din Bacău a devenit viral după ce, dintr-o greșeală, pomul a fost montat strâmb: „Seamănă cu turnul din Pisa“ (FOTO)
Sursa Foto: Facebook/1 Bacau - Sapte Seri

Autorităţile din Bacău au început să îmbrace oraşul în straie de sărbătoare, dar nu oricum, ci cu un brad strâmb. Pomul festiv a devenit ţinta ironiilor pe reţelele de socializare.

Se pare că cei mai mulți dintre internauți au comparat bradul cu Turnul din Pisa.

Bradul de Crăciun din Bacău a devenit viral după ce a fost montat strâmb

Bradul este adus din Dărmănești, are aproximativ 5 tone și măsoară 24 de metri înălțime, potrivit reprezentanților Primăriei Bacău.

Deși se vede cu ochiul liber că pomul a fost montat strâmb, acest lucru nu pare să îi fi deranjat deloc pe cei care au efectuat operațiunea.

„Fiecare cu atracția sa turistică! Mândru că sunt din Bacău! Moș Crăciun, fii bun și ascultător cum numai tu ești și anul acesta adu-i edilului un poloboc”, a notat, pe Facebook, un localnic, citat de Ziarul de Bacău.

„A fost Black Friday, a dat comanda online și asta a venit”, a comentat altul.

În timp ce unii dintre oamenii din Bacău aruncau vina pe primar, alții i-au luat apărarea: „Nu așa a venit! Așa l-au montat băcăuanii noștri gospodari, că nu primarul l-a montat, ci poate un vecin, un cunoscut de-al nostru. Este adevărat că salariile sunt mici dar … aici era vorba despre ce facem fiecare dintre noi pentru salariile alea (mari sau mici). S-au ‘răzbunat’ pe primar ? NU! S-au „răzbunat” pe concetățenii lor. Asta dovedește „calificarea Doreilor” sau capacitatea (ori mai bine spus incapacitatea) de a executa o lucrare de calitate”.

„A leșinat bradul de la frig”, s-a amuzat o altă persoană

Urmăriți B1TV.ro și pe