Brașov: Coadă kilometrică la un supermarket, după ce reprezentanţii acestuia au anunţat reduceri (VIDEO)

Brașov: Coadă kilometrică la un supermarket, după ce reprezentanţii acestuia au anunţat reduceri (VIDEO)

Imagini incredibile la Braşov. Oamenii au luat cu asalt un supermarket după ce reprezentanţii acestuia au anunţat reduceri importante.

Fără a ţine cont de distanţarea socială , zeci de braşoveni s-au aşezat la coadă cu speranţa că vor pune mâna pe unul dintre produsele cu preţ redus.

Coadă kilometrică la un supermarket din Brașov

Un cunoscut lanț de supermarketuri a anunțat reduceri semnificative la mai multe produse pentru clienții care au fost la cumpărături între orele 23.00 și 3.00 dimineaţa.

Ora târzie nu a contat pentru vânătorii de reduceri. În scurt timp, în parcarea hiperamerktului s-a format o coadă kilometrică.

Înarmaţi cu răbdare şi cărucioare de cumpărături, oamenii şi-au aşteptat rândul.

Printre produsele cu reduceri extraordinare se află cratiţe, tigăi, detergent sau legume.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)