Când și unde va fi înmormântată Ana Oros, femeia sfâșiată de câini în zona Lacul Morii din Capitală

Când și unde va fi înmormântată Ana Oros, femeia sfâșiată de câini în zona Lacul Morii din Capitală
foto: facebook Ana Oros Daraban

Ana Oros, femeia ucisă de o haită de câini, în timp ce era la alergat, va fi înmormântată în orașul ei natal, în cursul zilei de sâmbătă.

Soțul femeii a fost în cursul acestei dimineți să ridice trupul neînsuflețit de la IML. La ieșire, acesta a făcut câteva declarații despre înmormântare.

Cazul Anei Oros a șocat întreaga țară

Întreaga țară este șocată de cazul femeii care a murit sfâșiată de câini în timp ce era la alergat. Ana Oros era o fană a sportului, iar în ziua de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, aceasta a ieșit să alerge în zona Lacul Morii din București.

În acest timp, femeia a fost atacată de opt câini care au sfâșiat-o pe loc. Ana a murit la vârsta de 42 de ani, lăsând în urmă un copil și un soț îndurerat.

Ana Oros va fi înmormântată în orașul ei natal

Sorin Dărăban, soțul Anei Oros, a mers azi-dimineață la IML pentru a ridica trupul neînsuflețit al soției sale, iar apoi a vorbit despre înmormântarea care va avea loc sâmbătă, în Baia Mare.

Trupul neînsuflețit al Anei va fi depus astăzi la capela din Cimitirul Giulești Sârbi, urmând ca apoi să fie transportată și înmormântată sâmbătă, în orașul său natal, Baia Mare, alături de părinții ei.

„Astăzi sunt aici ca să o iau pe Ana. Ana va fi depusă la capela din Cimitirul Giulești Sârbi, va rămâne acolo în decursul zilei de astăzi, în funcție de cât o fi să plecăm de aici, iar mâine toată ziua, slujba cu preoți se va desfășura în cursul zilei de mâine. Invit toți prietenii cunoscuți din București și din zona limitrofă să aducă un ultim omagiu acolo, după care, Ana va pleca în Baia Mare, orașul ei natal, acolo va fi înmormântată alături de părinții ei, pe care i-a pierdut, din păcate, la o vârstă fragedă. Nădăjuiesc că lucrurile acestea nu vor rămâne, ca să zic așa, fără consecințele de rigoare”, a spus soțul Anei Oros, pentru jurnaliștii de la fața locului, scrie Cancan.

Urmăriți B1TV.ro și pe