Ce program au autobuzele, tramvaiele și troleele STB de Crăciun 2021

Ce program au autobuzele, tramvaiele și troleele STB de Crăciun 2021
Programul STB de Crăciun 2021 / Foto: Facebook / STB

Mijloacele de transport în comun din București vor avea program special de Sărbători. Autobuzele, tramvaiele și troleele STB vor circula și în ziua de Crăciun, dar și pe 24 și 26 decembrie 2021, în intervalele orare stabilite.

STB nu a anunțat momentan modificări în programul de Crăciun 2021, dar mijloacele de transport în comun vor circula atât în ajunul Crăciunului (24 decembrie), cât și în ziua de Crăciun (25 decembrie) și în a doua zi de Crăciun (26 decembrie).

Ce program are STB de Crăciun 2021

În perioada Sărbătorilor, STB nu a anunțat un program diferit, însă bucureștenii și turiștii pot fi liniștiți, pentru că mijloacele de transport în comun de suprafață vor circula și în zilele de sărbătoare.

Având în vedere că anul acesta 24 decembrie, 25 decembrie și 26 decembrie vor pica în zilele de weekend, programul mijloacelor de transport în comun ale STB va fi același cu cel aplicat în zilele de la finalul săptămânii.

În data de 27 decembrie, fiind a treia zi de Crăciun, autobuzele, troleele și tramvaiele vor avea programul normal, ca în fiecare zi a săptămânii.

Astfel, circulația mijloacelor de transport ale STB, pentru liniile de zi, va începe la ora 04:00, fiind ora de plecare de la capătul de linie și se va încheia la ora 23:00, fiind ora de sosire la capătul de linie.

Ce program va avea metroul din București de Crăciun 2021

În perioada sărbătorilor de iarnă, programul Metrorex nu se va schimba, iar trenurile vor circula după intervalul normal: 05:00 – 23:00, ora 23:00 fiind ora de plecare a trenurilor de la capătul de linie.

În ceea ce privește restricțiile pentru COVID-19, din mijloacele de transport în comun, persoanele care aleg să circule cu metroul, autobuzul, tramvaiul sau troleul sunt obligate să poarte mască de protecție pe toată durata călătoriei.

Iată și prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion!

Ultima oră
09:15 - Calendarul zilelor libere pentru 2022. Prima minivacanță din acest an are loc la finalul săptămânii  
09:13 - Tanczos Barna susține că primarii vor taxarea suplimentară a mașinilor second hand: „Există la nivelul autorităților locale o presiune uriașă la înmatriculări”
09:10 - Eliminare neașteptată la Survivor România 2022. Concurenta a părăsit competiția în lacrimi: „Traseele sunt grele, la fel și condițiile din junglă” (GALERIE FOTO)
09:01 - Varianta Omicron ar putea marca sfârșitul pandemiei de COVID-19 și trecerea la o fază endemică, spune Anthony Fauci, principalul epidemiolog al Casei Albe
08:44 - Cel mai în vârstă bărbat din lume a murit, cu puțin timp înainte să împlinească 113 ani. Cine îi va lua locul lui Saturnino de la Fuente Garcia
08:43 - O femeie de 70 de ani a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni, în Azuga, de o mașină care intrase pe contrasens
08:38 - Cehia: O cântăreaţă a murit de COVID după ce s-a îmbolnăvit voluntar ca să nu se vaccineze. Fiul ei acuză mișcarea antivaccinistă
08:30 - Rusia ar putea invada Ucraina „în orice moment”, avertizează SUA / Antony Blinken pleacă într-un nou tur de forță pentru dezamorsarea situației
08:13 - Primul deces în România cauzat, cel mai probabil, de varianta Omicron a coronavirusului
08:08 - Accident cumplit în Sibiu! Doi adolescenți, care erau trași cu sania de o mașină, au căzut și s-au izbit de un autoturism ce venea din sens opus