Constanța: Un bărbat a tras cu pistolul în faţa unei cafenele. Două persoane au fost rănite (VIDEO)

Constanța: Un bărbat a tras cu pistolul în faţa unei cafenele. Două persoane au fost rănite (VIDEO)
Sursa Foto: România Liberă

Un incident a avut loc pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa. Două persoaneau fost rănite.

Atacul s-a produs în jurulorei 15:45, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, atunci când un bărbat a scosun pistol cu bile de cauciuc, în urma unui conflict.

Bărbatul a fost prins și încătușat de autorități la scurt timp.

În urma atacului, două persoane au fost rănite, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Din primele verificări, se pare căacesta deţine permis de armă.

Arma a fost ridicată și vor fi luatemăsurile legale.Bărbatul a fost identificat, fiind condus la sediu pentru audieri.

”Din primele verificări, a rezultat faptul că acesta deține permis de armă. Bărbatul în cauză a fost condus la audieri, iar arma a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale. În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt”, conform unuicomunicat de presă al IPJ Constanța, potrivit Libertatea.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani