Crimă și viol în Constanța. Un bărbat cu cagulă a intrat în casă, peste o familie, în toiul nopții

Crimă și viol în Constanța. Un bărbat cu cagulă a intrat în casă, peste o familie, în toiul nopții

Noaptea de joi spre vineri, 1 spre 2 iulie, a reprezentat coșmarul vieții pentru o familie din Corbu, județul Constanța. Un bărbatul cu cagulă a intrat în casă, a ucis tatăl și a violat o tânără minoră, informează Cuget Liber.

Doi adulți și trei copii se aflau în casă. Tatăl, în vârstă de 41 de ani, a fost ucis cu un cuțit, mama a fost legată de calorifer, într-o altă cameră, iar fata cea mare, în vârstă de 15 ani, a fost violată.

De asemenea, criminalul a plecat din casa familiei îngrozite și cu 200 de lei.

Bărbatul, ucis în timp ce încerca să-și salveze fiica de la viol

Femeia și copiii îngroziți au sunat la 112 pentru a reclama evenimentul șocant. Fratele bărbatului ucis a declarat că nu știe cine ar fi putut recurge la gesturile extreme.

„M-a sunat soția (n.r. – fratelui), la ora 4 fără 20. Mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuținut în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. Au luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. Nu am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau”, a declarat fratele bărbatului decedat.

Individul care a comis faptele riscă ani grei de închisoare.

Tags:
Ultima oră
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori