Doi adolescenți din Vrancea, cercetați penal după ce au dansat pe mașina de Poliție. Imaginile au devenit virale (VIDEO)

Doi adolescenți din Vrancea, cercetați penal după ce au dansat pe mașina de Poliție. Imaginile au devenit virale (VIDEO)

Doi adolescenți, de 15 și 16 ani, s-au ales cu dosar penal pentru distrugere, după ce s-au urcat pe o mașină de Poliție și au dansat pe manele. Cei doi s-au filmat, iar imaginile au ajuns virale pe Tik – Tok.

Adolescenții din comuna Tâmboești au fost filmați, iar imaginile nu au stârnit doar interesul fanilor de pe Tik – Tok, ci și al autorităților, care nu au considerat deloc amuzant gestul lor.

Dosar penal pentru doi adolescenți vrânceni care au dansat pe mașina de Poliție

Imaginile au devenit virale pe Tik – Tok și s-au ales cu sute de vizualizări. Poliția nu a fost așa încântată de gluma nesărată a celor doi, așa că au deschis un dosar penal pentru distrugere, după ce băieții s-au urcat pe mașina de Poliție și au dansat pe ea.

În imagini, se poate vedea cum cei doi adolescenți se distrează de minune în timpul filmărilor, după ce s-au urcat pe mașina de Poliție. „Șase șase ia Poliția”, se aude pe fundal, din melodia pe care cei doi o ascultă.

Imaginile și clipul video i-au dat de gol pe cei doi băieți

La momentul la care s-au urcat pe mașină, polițiștii nu se aflau în apropiere, iar băieții și-au imaginat că isprava lor va rămâne nepedepsită. Totuși, imaginile s-au viralizat rapid așa că autoritățile au luat măsuri cum le-au văzut în mediul online.

Aseară, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală au identificat doi minori, de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliție.

Gestul lor a fost filmat și postat pe o rețea de socializare. Deși polițiștii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate și postate, cei doi au fost identificați.

Aceștia au fost conduși la sediul subunității de poliție, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere”, au precizat reprezentanții IPJ Vrancea.