Doi bărbați din Gorj au rupt un indicator ca să vândă pepeni. Semnul de circulație încurca afacerea cu lubenițe (VIDEO)

Doi bărbați din Gorj au rupt un indicator ca să vândă pepeni. Semnul de circulație încurca afacerea cu lubenițe (VIDEO)
Doi bărbați din Gorj au rupt un semn de circulație ca să vândă pepeni / Foto: captură B1TV

Doi bărbați care vindeau pepeni dintr-o dubă, pe un drum național din Gorj, au fost surprinși în timp ce demontau un indicator cu „Oprirea interzisă”, pentru ca șoferii să poată staționa și să le cumpere marfa. Cazul a ajuns în atenția Poliției.

Întâmplarea a avut loc în localitatea Peşteana, din comuna Bîlteni.

Un bărbat care vindea lubeniță pe marginea străzii a început să demonteze indicatorul rutier. În ajutorul lui a sărit un alt bărbat, mai în vârstă.

Doi bărbați au rupt un indicator de circulație pentru că îi încurca la vânzarea de pepeni

Alte două tinere care se aflau lângă duba din care erau vânduți pepenii au privit amuzate ce se întâmpla şi, impresionate de „ideea genială” a bărbaților, chiar le-au dat acestora ustensilele necesare pentru a-și putea termina treaba.

După câteva minute de trudă, cei doi au reuşit să demonteze indicatorul rutier, pentru ca şoferii să poată opri să le cumpere marfa. Scenele au fost surprinse de un conducător auto aflat în trafic și au ajuns pe rețelele de socializare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Amendă penală sau închisoare de la 3 luni la 2 ani

În acest caz au intrat pe fir și polițiștii gorjeni, care acum fac cercetări pentru a-i identifica și trage la răspundere pe cei doi bărbați. Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare, în mod intenționat, a indicatoarelor rutiere se pedepsesc penal, fie cu închisoare de la 3 luni la 2 ani, fie cu amendă.