UPDATE / Doi elevi au fost împușcați în cap, cu un pistol cu bile, în fața unui liceu din Ploiești // Trei minori, ridicați de poliție

UPDATE / Doi elevi au fost împușcați în cap, cu un pistol cu bile, în fața unui liceu din Ploiești // Trei minori, ridicați de poliție

UPDATE ORA 19.00 –Poliţiştii din Ploieşti au identificat şi ridicat trei tineri implicaţi în conflictul în urma căruia doi adolescenţi au fost împuşcaţi în zona capului cu un pistol cu bile, în faţa unui liceu din municipiu, arma fiind, de asemenea, ridicată de către oamenii legii. Cei trei agresori, cu toţii minori, se află în custodia Poliţiei. Între ei se află şi cel care a folosit arma.

STIREA INITIALA

Incident deosebit de grav în fața unui liceu din Municipiul Ploiești. Doi elevi au fost împușcați în cap cu un pistol cu bile.

Doi elevi împușcați în cap, la Ploiești

Doi adolescenţi cu vârste de 16, respectiv 17 ani au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile în faţa liceului UCECOM din Ploieşti, ambii suferind traumatisme cranio-cerebrale.

”Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercaţie pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploieşt, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. Exista indicii cu privire la identitatea autorilor, se continua cercetatile pentru depistarea lor”, a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit observatorulph.ro.

La fata locului se află echipa complexă de poliţişti, care efectuează cercetarea criminalistică a locului faptei.

Cei doi adolescenţi au leziuni în zona gâtului şi a capului, dar starea lor de sănătate este bună. Sunt conştienţi şi cooperează cu medicii de la Ambulanţă care le oferă îngrijiri medicale la faţa locului.

Poliţiştii mai caută şi alte persoane implicate în conflictul armat, tot adolescenţi, care au reuşit să fugă de la faţa locului înainte să intervină forţele de ordine.

Urmăriți B1TV.ro și pe