În Joia Mare s-a produs un cutremur în România. Seismul s-a simțit în mai multe orașe

În Joia Mare s-a produs un cutremur în România. Seismul s-a simțit în mai multe orașe
Două cutremure s-au produs luni dimineață, în România.

În Joia Mare, pe 21 Aprilie s-a produs un cutremur în județul Vrancea.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului cutremurul a avut o magnitudine de 3.4 grade și s-a produs la o adâncimea de 113 kilometri.

În ce orașe din România s-a resimțit cutremurul 

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 88km E de Brasov, 93km S de Bacau, 104km NE de Ploiesti, 107km V de Galati, 110km NV de Braila, 153km N de Bucuresti, 172km SV de Iasi, 177km NE de Pitesti, 201km E de Sibiu, 215km SV de Chisinau, potrivit INCDFP.

Seismul s-a produs la ora 10:33 în județul Vrancea, informează Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)