Încă un polițist infectat cu coronavirus a decedat. Bărbatul avea 44 de ani și nu suferea de boli cronice

Încă un polițist infectat cu coronavirus a decedat. Bărbatul avea 44 de ani și nu suferea de boli cronice
Sursa Foto: MAI

Un polițist local din Galația decedat, noaptea trecută, fiind depistat cu Covid-19.

Bărbatul avea 44 ani și era confirmat de pe 15 octombrie.

Acesta a stat în izolare la domiciliu din data de10 octombrie, având simptome specifice infecției.

Polițistul urma tratament, însă starea sa s-a agravat de câteva zile, iar noaptea trecută a decedat. Acesta nu suferea și de alte boli.

Din motive necunoscute, nu a dorit să meargă la spital.

Bărbatul era căsătorit și avea un copil.

„Regretăm trecerea în neființă a colegului nostru și transmitem condoleanțe familiei. Conducerea Poliției Locale a fost informată de îmbolnăvire, din momentul în care a fost confirmat diagnosticul. A fost dispusă izolarea tuturor polițiștilor locali contacți direcți și s-a dispus încă de la confirmarea infectării dezinfecție generală în secția unde lucra și în toate autospecialele de serviciu”, a precizat pentru Pro Lider FM, Aurelia Bogatu Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați.

De la debutul pandemiei, Poliția Locală Galați a oferit personalului măști de protecție, dezinfectant și mănuși.

Câți polițiști au fost infectați în Capitală

150 de polițiști din București au fost depistați cu Covid-19 de la debutul pandemiei și până acum, potrivit unui comunicat de presă transmis deSindicatul Europol, citat de Antena 3.

,,La nivelul Poliției Capitalei avem deja multe Secții de Poliție unde au izbucnit focare Covid, aici numărându-se Secția 13 cu 12 cazuri, Secția 12 cu 6 cazuri, Secția 26 cu 4 cazuri, Brigada Rutieră cu 8 cazuri și Structura Financiară cu 6 cazuri. De asemenea, virusul a ajuns și la Poliția de Frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă, acolo unde 4 polițiști de frontieră au fost testați pozitiv.”, se arată în comunicat.

Ultima oră
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile
18:05 - Pfizer anunță că a început să testeze noul său medicament cu administrare orală, care ar putea preveni Covid-19
18:00 - De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis