Incendiu la Casa Ştiinţei din Râmnicu Vâlcea, care funcţionează în regim de hotel. Intervenție contracronometru a pompierilor: În clădire erau 28 de persoane (VIDEO)

Incendiu la Casa Ştiinţei din Râmnicu Vâlcea, care funcţionează în regim de hotel. Intervenție contracronometru a pompierilor: În clădire erau 28 de persoane (VIDEO)
Captură Video B1 TV / gazetavalceana.ro

Incendiu la Casa Ştiinţei din Râmnicu Vâlcea, unde mai multe etaje funcţionează în regim de hotel. Incendiul s-a produs la subsol, însă fumul a cuprins întreaga clădire, în care se aflau 28 de oameni. O fetiță de doi ani și tatăl ei au fost evacuaţi de pompieri, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Luiza Cergan.

Incendiu la un hotel din Râmnicu Vâlcea

Focul a cuprins circa 300 de metri pătraţi, iar fumul a inundat întreaga clădire, care funcţionează în regim de hotel la etajele 6, 7 şi 8. În camerele de cazare erau 28 de persoane. La nivelul superior funcţionează un dispecerat taxi. Trei angajaţi erau acolo.

Pompierii militari au ajuns la fața locului cu 7 autospeciale, iar SAJ a trimis două ambulanţe.

Cei mai mulți oameni se autoevacuaseră. Excepţie au făcut un bărbat şi fetiţa lui de doi ani, care au fost scoși din clădire de pompieri. Copila a fost preluată de echipajele SAJ pentru investigaţii suplimentare, dar tatăl a refuzat investigarea medicală.

Până la stingerea incendiului, au ars obiecte de mobilier, instalaţii electrice, tamplarie PVC, izolaţia fonică, mai multe proiectoare și panouri.

ISU Vâlcea anchetează acum cauza producerii incendiului.

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)