Incendiu pe Șoseaua Pantelimon din București: o persoană a murit, iar alte șase au fost evacuate de urgență

Incendiu pe Șoseaua Pantelimon din București: o persoană a murit, iar alte șase au fost evacuate de urgență
Incendiu pe Șoseaua Pantelimon din București: o persoană a murit, iar alte șase au fost evacuate de urgență. Foto: Facebook

Un om a murit şi alte 6 persoane au fost evacuate după ce un incendiu a izbucnit în această dimineaţă într-un bloc de 10 etaje din Capitală, în cartierul Pantelimon.

În ceea ce privește persoana decedată, se pare ca ar fi vorba despre un bărbat vârstnic. Medicii au încercat să îi acorde primul ajutor, însă nu l-au mai putut salva.

Incendiu pe Șoseaua Pantelimon din București

Un incendiu a izbucnit în această dimineață pe Șoseaua Pantelimon din București. Incidentul s-a petrecut la etajul 10 al unui bloc.

Din păcate, un om a murit în urma incendiului. Se pare ca ar fi vorba despre un bărbat vârstnic. Medicii au încercat să îi acorde primul ajutor, însă nu l-au mai putut salva.

Nu se știe încă de la ce a izbucnit incendiul din garsoniera respectivă. Celelalte 6 persoane evacuate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipele de intervenție s-au deplasat de urgență la fața locului

Incendiul a izbucnit în jurul orei 07:00 pe Șoseaua Pantelimon din București. flăcările au izbucnit la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona respectivă.

Conform B365, pentru a se putea asigura siguranța cetățenilor, 6 persoane au fost evacuate din clădire. La fața locului s-au prezentat mai multe autospeciale de stingere, echipaje SMURD și poliția.

Echipele de intervenție au reușit deja să stingă incendiul. Din nefericire, în urma acestui incident un om a intrat în stop cardio-respirator.

Urmăriți B1TV.ro și pe