Incendiu puternic în Galați. Cinci autoturisme au ars în parcarea unui bloc (VIDEO)

Incendiu puternic în Galați. Cinci autoturisme au ars în parcarea unui bloc (VIDEO)

Un incendiu puternic a avut loc într-o parcare din Galați. Cinci autoturisme au ars marți seara, în parcarea unui bloc din zona centrală a orașului.

Mai multe mașini au fost cuprinse de flăcări în miez de noapte. Din fericire, nimeni nu se afla în apropierea autoturismelor în momentul izbucnirii focului. Nu se știe ce a aprins scânteia dar o anchetă este în desfășurare.

Cinci mașini au ars în parcarea unui bloc din Galați

Focul a izbucnit într-o parcare din Galați. Incendiul violent a cuprins cel puțin cinci mașini aflate in apropierea unui bloc cu opt etaje de pe o stradă principală a orașului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pompierii au acționat rapid pentru ca focul sa nu cuprindă si alte mașini sau chiar imobilul din apropiere.

În urma primelor cercetări, autoritățile nu au putut stabilii care a fost acuza producerii incidentului, dar fac acum mai multe cercetări în acest sens.

La momentul sosirii primului echipaj de pompieri incendiul se manifesta cu violenţă la patru autoturisme. Acestea au ars aproape în proporţie de 100%. A fost salvat parţial al cincilea autoturism, care e ars rău pe lateral. Din primele informaţii, se pare că lângă el s-a declanşat incendiul, dar vântul l-a propagat în direcţie opusă. Se pare că incendiul a plecat din partea din spate a autoturismului, pe dedesubt”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, potrivit Agerpres.