Incendiu puternic în Timișoara. 30 de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor izbucnite la un atelier de mobilă

Incendiu puternic în Timișoara. 30 de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor izbucnite la un atelier de mobilă
FOTO: News.ro

Vineri seara, pompierii din Timișoara intervin pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o fabrică de mobilă din oraș. În atelierul de pe strada Demetriade sunt depozitate materiale lemnoase, vopseluri și lacuri, iar la fața locului intervin pentru stingerea flăcărilor 30 de pompieri, potrivit News.ro.

Incendiu la un depozit de modilă din Timișoara

Flăcările se manifestă pe o suprafață de aproximativ 600-700 de mp. Incendiul se manifestă cu ardere generalizată, în interiorul halei.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un atelier de mobilă pe strada Demetriade din Timişoara. Din primele informaţii, incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 600-700 mp. Acesta se manifestă cu ardere generalizată la o hală în care sunt depozitate materiale lemnoase, vopseluri şi lacuri, cu degajări mari de fum”, au transmis reprezentanții ISU Timiș, potrivit sursei citate mai sus.

Potrivit sursei citate mai sus, la fața locului intervin 30 de pompieri, cu 6 autospeciale de stingere și o autoscara. După ce incendiul va fi lichidat, pompierii vor deschide o anchetă la fața locului, pentru a stabili cauzele incidentului.