Mai multe zone din stațiunea Păltiniș, din Sibiu, au rămas fără curent electric din cauza ninsorilor

Mai multe zone din stațiunea Păltiniș, din Sibiu, au rămas fără curent electric din cauza ninsorilor
Păltiniș, Sibiu / Foto: Adrian Cocis @ Facebook

Miercuri, o parte din stațiunea Păltiniș, din Sibiu, a rămas fără curent electric din cauza ninsorile abudente din zonă, conform informațiilor furnizate de către Nora Dudiţă, şef Serviciu PR & Comunicare la Distribuţie Energie Electrică România, pentru Agerpres.

Mai multe zone din stațiunea Păltiniș au rămas fără curent

„În judeţul Sibiu, la ora 14,00, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (cod galben de ninsori) era nealimentată cu energie electrică localitatea Păltiniş, parţial. DEER va continua să monitorizeze situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât prioritatea o reprezintă realimentarea în cel mai scurt timp posibil a tuturor utilizatorilor afectaţi. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm toţi utilizatorii că Distribuţie Energie Electrică Romania depune constant eforturi pentru remedierea într-un mod cât mai eficient a problemelor apărute în distribuţia energiei electrice”, a precizat Nora Dudiţă pentru sursa citată.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm toţi utilizatorii că Distribuţie Energie Electrică Romania depune constant eforturi pentru remedierea într-un mod cât mai eficient a problemelor apărute în distribuţia energiei electrice. În cazul întreruperilor în alimentarea cu energie electrică, pentru o intervenţie promptă, încurajăm utilizatorii să apeleze Serviciul Call Center Distribuţie, la numerele 0269-929 sau 0800-500-929, disponibile non-stop. Specificăm că, odată cu apariţia unor incidente, numărul apelanţilor creşte semnificativ, ceea ce duce la prelungirea timpului de aşteptare până la preluarea de către un operator. Dacă utilizatorul decide să întrerupă apelul, la o nouă apelare va fi trecut în mod automat în aşteptare, apelurile fiind preluate în ordinea efectuării de către utilizatori”, a mai menţionat reprezentantul Distribuţie Energie Electrică România