Mărturia cutremurătoare a unei femei din Constanța lovită de excavator, la doar câțiva pași de imobilul unde locuiește: „Nu s-au interesat de starea mea de sănătate, dar s-au grăbit să astupe gropile”

Mărturia cutremurătoare a unei femei din Constanța lovită de excavator, la doar câțiva pași de imobilul unde locuiește: „Nu s-au interesat de starea mea de sănătate, dar s-au grăbit să astupe gropile”
Sursa Foto: Flickr.com

De luni bune, Constanța a fost transformată într-un imens șantier, spre disperarea locuitorilor.

Astfel, din cauza acestor lucrărilor de reparații, o constănțeancă a ajuns miercuri în spital, cu piciorul strivit, după ce a fost lovită de un excavator, pe strada Mircea cel Bătrân, potrivit cugetliber.ro.

Mărturii ale femeii lovite de excavator, în centrul Constanței

Se pare că pietonii sunt tot mai disperați, deoarece trotuarele au fost transformate în tranșee, iar ei sunt nevoiți să-și pună viața în pericol și să circule pe carosabil.

Alexandra Iovu, în vârstă de 37 a povestit cum s-a ajuns să fie lovită de un excavator, la doar câțiva pași de imobilul unde locuiește.

„De vreo două zile, trotuarul era plin de gropi, din curtea gospodăriei mele eu ieșeam direct în groapă. Chiar în ziua respectivă, cu vreo 20 de minute înainte de incident le-am spus muncitorilor că urmează să vină copiii de la școală și nu este ok să treacă pe o scândură pusă peste o groapă de un metru, pentru a putea intra în casă. «Lasă, doamnă, că astupăm!», mi-au răspuns ei în bătaie de joc! Nu a trecut mult și a avut loc nenorocirea”, a spus victima pentru sursa citată.

„Am fost la magazin să cumpăr pâine și am mers pe stradă, pe lângă utilaje. Nu aveam pe unde, nu exista trotuar sau spațiu pentru pietoni. La întoarcerea de la magazin, mai aveam câțiva metri până acasă, a trebuit să o iau tot pe lângă utilaje. M-am uitat în stânga, spre stradă, să mă asigur că pot trece, că nu vin autoturisme, iar din dreapta excavatorul a pornit, a dat cu spatele și mi-a prins piciorul”, a mai relatat Alexandra Iovu.

Potrivit acesteia, imediat după accident gropile din zonă au fost acoperite cu pietriș, iar trotuarul redat circulației pietonilor, atât cât se poate.

„Nu am fost singurul pieton care a trecut prin zonă, dar numai eu am avut ghinion. Nimeni de la firma respectivă sau de la autoritățile locale nu s-a interesat de starea mea de sănătate, dar s-au grăbit să astupe gropile”, a mai afirmat femeia.

A avut de-a face cu o serie de intervenții chirurgicale și proceduri medicale

Victima a fost transportată la spital, cu pierdere masivă de sânge și cu piciorul drept strivit.

„Laba piciorului este strivită, fiecare deget, călcâiul și talpa au tije sau broșe medicale. Momentan se așteaptă să se dezumfle piciorul pentru a se face o grefă de piele. Voi avea foarte mult de tras în urma acestui incident”, a mai relatat victima.

Accidentul este în atenția oamenilor legii, care au demarat cercetări penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe